T House

Project Concept & Description

Set amongst the heart of İzmir, T House situated amidst the lively tapestry of cafés and shops, is more than a dwelling; it’s an immersive experience designed to resonate with the occupant’s lifestyle. Before the renovation, the house used as a beauty center consisted of 5 mini rooms. Demolishing the existing walls and creating an open plan fosters a seamless connection between different areas, creating an atmosphere of openness and unity.

The use of an almost single material throughout the home enhances the visual continuity and embraces minimalism as a guiding principle. Clean lines, uncluttered spaces, and an open plan create a space that marries functionality with a timeless ambiance, infused with carefully chosen color accents. It’s a residence where each element has been carefully selected to harmonize with the occupant’s individual taste and aesthetic preferences.

  • Date: 2021 January
  • Category: Apartment Interior
Menü